Löydä tie henkiseen hyvinvointiin hyvinvointivalmennusten ja -äänitteiden avulla

Elämänmuutokset ja arjen vaativuus ohjaavat meidät kiinnittämään entistä enemmän huomiota henkiseen hyvinvointiimme.
 
Tiedämme jokainen, että henkinen hyvinvointi on perusta kaikelle hyvälle elämässämme. Silti huomaan, että yhä useammalle se tuntuu olevan kauempana kuin koskaan. Tämä huolestuttaa minua ja haluan auttaa sinua voimaan paremmin.
 
Kuinka selviät muutostilanteesta?
 
Olen Ilkka Härkönen, psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Olen kehittänyt ja toteuttanut henkisen hyvinvoinnin valmennusohjelmia jo vuosikymmenten ajan.
 
Työni henkisen hyvinvoinnin asiantuntijana ja valmentajana on tuonut vastaanotolleni ihmisiä, jotka elämän eri tilanteissa ovat pakotettuja syvemmin tarkastelemaan elämäänsä. Kuinka he pystyvät kohtaamaan erilaisia elämänkriisejä. Joskus jo muutokset terveydentilassa tai jaksamisessa pakottavat ihmisen pysähtymään ja keskittymään, kuinka huolehtia tai parantaa omaa henkistä hyvinvointiaan.
 
Olen kehittänyt asiakkailleni valmennuksien tueksi erilaisia hyvinvointiäänitteitä. Nyt haluan avata tuon äänitearkiston myös sinun ulottuvillesi.
 
Kaikki äänitteet perustuvat kehon ja mielen rentoutumiseen, jotta uusille oivalluksillesi olisi paremmin tilaa nousta esiin. Äänitteissä käytän mielikuvaharjoituksia ja tämän lisäksi ohjaan sinua pohtimaan asioita erilaisten kirjallisten tehtävien avulla. Voit toteuttaa valitsemasi valmennusohjelman itsenäisesti ja silti olen tukenasi koko valmennuksen ajan.
 
Valjasta mielesi voimavarat käyttöön
 
Jos katsot tarkemmin, minkälaisia valmennusohjelmia tarjoan, huomaat, että monet niistä eivät liity pelkästään elämän kriisitilanteisiin. 
 
Olen kehittänyt äänitteitä myös suorituskyvyn parantamiseen erilaisissa haastavissa tilanteissa. Nämä äänitteet soveltuvat urheilijoille, urheiluvalmentajille, liike-elämän johtajille, esimiehille ja myynnin ammattilaisille.
 
Tällä sivustolla voit tutustua erilaisiin valmennuskokonaisuuksiin, älä unohda lukea tyytyväisten asiakkaiden käyttökokemuksia.
 
Verkkokaupasta löydät kaikki tarjolla olevat äänitteet. Äänitteen mukana saat aina kunkin äänitteen itsehoito-ohjeen.
 
Henkisen hyvinvointisi edistämiseksi,
 
Ilkka Härkönen
Elämässä Eteenpäin